Skip links

Инструменти за Скорост

С нас не трябва да мислите за нищо друго, освен за бизнеса си!

01.

Оптимизация
на картинки

Оптимизация на неограничен брой изображения, отложено зареждане, преоразмеряване, компресиране и разрешаване препоръките на Google PageSpeed.

Преоразмеряване на картинки

Преобразуване от .PNG в .JPEG

2 X

По-ефективно компресиране

Отложеното зареждане е практиката на забавяне зареждането на картинки, докато те наистина са необходими за подобряване на производителността и спестяване на системни ресурси.

WebP Формат

WebP е модерен формат за изображения, който осигурява превъзходна компресия без загуби. WebP изображенията без загуба са с 26% по-малки в сравнение с PNG. WebP изображенията със загуба са 25-34% по-малки от сравнимите JPEG изображения при еквивалентен SSIM индекс на качество.

02.

Скорост на зареждане

Независимо дали търсим прости решения с едно кликване или за фина настройка на производителността на вашия сайт до последния CSS файл.

2 X

Подобряване на скоростта на зареждане

Компресиране и обединяване на .CSS, .JS и .HTML

Регулярно оптимизиране на базата с данни

CDN

Мрежата за доставка на съдържание (CDN) представлява географски разпределена група от сървъри, които работят заедно, за да осигурят бързо зареждане на сайта в различни места по света.

Кеширането е процес на съхраняване на копия на файлове в кеш памет или място за временно съхранение, така че да могат да бъдат достъпни по-бързо.

Ние ще извършим настройката на инструментите!

За да може Вие да се фокусирате върху бизнеса си!

03.

Инструменти

Explore
Drag