Skip links

Изработка на Фирмен
Уеб Сайт

Предлагате услуга и искате повече хора да разберат за нея?

Докато в миналото всеки бизнес можеше да фигурира без особено присъствие в интернет пространството, днес този начин на просперитет изглежда почти невъзможен.

Сред основните причини за това обстоятелство се определя процесът на дигитализация, който е глобален и непрестанно се усъвършенства.

Все повече бизнеси са ориентирани към потребителите онлайн, а благодарение на различните социални мрежи и платформи могат да представят себе си пред широката аудитория. Има един елемент обаче, който стои в основата на стълба, който трябва да построите, за да направите своето ново бизнес начинание в утвърдено такова на пазара - а именно уеб сайта.

01.

Защо е важно бизнесите да имат уеб сайт в 21-и век?

Ако развивате своя бизнес само на локално ниво и не забелязвате темпове на растеж във финансовите резултати и клиентската база, е време да помислите как да разширите своя обхват на действие. Един от най-правилните и вече наложителните варианти в 21-и век, характеризиращ се с развитието на технологиите, е чрез изработката, поддържането и обновяването на уеб сайт.

В днешно време, конкуренцията във всеки сектор на услугите и търговията е голяма, и пробиването в бизнес средите е по-деликатно от всякога. В допълнение, потребителските желания са презадоволени и изграждането на лоялна връзка между клиент и търговец е трудна задача.

Изисква се наличие на качествена услуга, която да представите, добре изградена структура на уеб сайта, пресъздаваща вашите мисия и цел.

За да постигнете този перфектен унисон, трябва да се доверите на услугите на професионалисти, които да ви помогнат да се откроите сред конкурентните бизнес предприятия и да постигнете успех.

Чрез наличието на добре изработен, структуриран и изчерпателен уеб сайт, вие ще заявите себе си по възможно най-добрия начин и ще вдъхнете доверие на потребителите, което да ги накара да изберат вас.

02.

Какво представлява фирмения уеб сайт?

Най-точно и просто казано, това е вашата визитна картичка в дигиталния свят. Представлява една или няколко страници, взаимносвързани, които касаят предложенията на една компания, под формата на услуги и продукти.

Именно чрез наличието на добре оформен уеб сайт с качествено съдържание и отлична навигация, потребителите биха открили това, което търсят, и ако то съвпадне с техните представи, биха ви се доверили.

Тези качества определят изработката на уебсайт като много повече от стъпка, която да предприемете, за да разширите дейността си, но и като комуникационен инструмент, средство за изучаване на потребителските желания и развитие.

03.

Какви са предимствата на професионално изработения фирмен уеб сайт?

Най-точно и просто казано, това е вашата визитна картичка в дигиталния свят. Представлява една или няколко страници, взаимносвързани, които касаят предложенията на една компания, под формата на услуги и продукти.

Именно чрез наличието на добре оформен уеб сайт с качествено съдържание и отлична навигация, потребителите биха открили това, което търсят, и ако то съвпадне с техните представи, биха ви се доверили.

Тези качества определят изработката на уебсайт като много повече от стъпка, която да предприемете, за да разширите дейността си, но и като комуникационен инструмент, средство за изучаване на потребителските желания и развитие.

Без значение дали развивате фирмени профили в социалните мрежи, качвате съдържание в различните популярни платформи или притежавате физически офис, където клиентите ви биха могли да ви намерят, истинската стъпка към заявяване на вашето присъствие в 21-и век, е чрез изработката на уеб сайт.

Основните предимства на професионалната изработка на вашата онлайн визитна картичка, са:

Потенциална възможност за повишаване на вашия финансов резултат.

Изграждане и подобряване на лоялна връзка с клиентите.

Професионалната изработка води до повишаване на посещаемостта, а това от своя страна, до увеличаване на клиентската база.

Добрата и креативна изработка правят вашия уеб сайт и бизнес предложение разпознаваеми, което е сред най-основните изисквания за успех.

*Изработката от професионалисти позволява не само привличането на потенциални клиенти и изграждане на положителното им мнение, но и на други ключови фигури, които да ви помогнат в развитието – инвеститори и партньори.

04.

Какво трябва да съдържа фирмения сайт?

Let's chat

С цел да изпъкнат сред конкурентните предложения, повечето бизнеси залагат на креативността и уникалността. Въпреки това обаче, има няколко основни елемента, които според нашите специалисти от Vectory Design, е задължително да притежавате, за да постигнете добри резултати:

Това е най-важната и отправна точка. Според проучвания, недостатъчно добре направената начална страница, която не пресъздава правилно мисията на компанията и предложенията ѝ, може да повлияе на крайното потребителско решение.

Началната страница трябва да съдържа вашето фирмено лого, което да откроява фирмата ви и да ви прави разпознаваеми, както и да отговаря на въпроси, като “Защо да изберете нас?”, “Какъв е предметът на нашата дейност”, “С кое се отличаваме?”.

Едно от най-важните условия за таргетиране и превръщане на студената в топла аудитория, е чрез тази част на вашия фирмен уеб сайт и неговата изработка.

Отговорете изчерпателно на въпроса “Кои сме ние?”. Ако имате малък екип от хора, посочете ги по креативен начин. От психологическа гледна точка, чрез тази стратегия, потребителите биха били склонни да ви се доверят.

Ако разполагате с някакви награди и сертификати, не забравяйте да ги споменете. По този начин ще се откроите.

Тази част от изработката на вашия фирмен уеб сайт трябва да отговаря на въпроса “Какво предлагаме?”.

Уверете се, че описвате дейността си правилно, посочвате услугите, които предлагате, на разбираем език и следвате всяка страница да отговаря на причинно-следствената връзка, която изграждате.

Не забравяйте да предоставите на потребителите, които имат интерес към вас, възможност да ви потърсят.

Посочете телефонния си номер, имейл адрес, профили в социални мрежи. Много популярен инструмент, е вграждането на онлайн комуникация, която се осъществява директно в сайта, а именно чрез чат на живо.

Професионалната изработка ви осигурява плавно преминаване през страниците и наличие на връзка между тях, отлична навигация, както и оформление с мотиви от най-новите тенденции в уеб дизайна.

05.

Защо да се доверите на Vectory Design?

Ние, от Вектори Дизайн, ще ви помогнем да дадете своята заявка в онлайн пространството по един утвърждаващ, професионален и запомнящ се начин. С нашите услуги, вие получавате отношение към детайла, отличителен дизайн, който пресъздава новите трендове по най-добрия начин и умело въплътени цветови комбинации, които да изглеждат елегантно и едновременно с това различно.

Проекти

Инструменти

От Vectory Design знаем, че изготвянето на план и изработката му е само първата стъпка към успеха, затова предлагаме възможност и за ежемесечна поддръжка, чрез която да поддържате съдържанието си винаги на ниво.

Подбрали сме най-важните инструменти за всеки сайт за услуги. Ние ще извършим необходимата настройка и поддръжка.

Оптимизиране на скоростта на зареждане

Оптимизиране на картинките

Базова SEO
Оптимизация

Резервни Копия

Сигурност

Седмични отчети

Потърсете ни и получете своята персонална оферта с атрактивна цена, а ние ще се постараем да надминем очакванията ви. Ако желаете да ни посетите на живо и да научите всичко за изработката на вашата онлайн визитна картичка, може да го направите на посочения адрес в град София.

Не забравяйте, че онлайн заявката ви е много важна и с нея представяте фирмата си пред широката аудитория. Направете го по най-добрия начин и не правете компромиси с качеството на услугата, която търсите. Доверете ни се и получете необходимата формула за успех. От вас очакваме да направите първата стъпка, а ние ще свършим всичко останало. Визия, дизайн, съдържание, навигация и безупречност – ще получите всичко до последния детайл.

Ела да поговорим за твоя проект!

бул. Шипченски Проход 18, София

Explore
Drag